NS verlengt samenwerking met Albert Heijn

De Albert Heijn to Go op station Amsterdam Centraal (Foto: Treinenweb)
De Albert Heijn to Go op station Amsterdam Centraal (Foto: Treinenweb)

Ook de komende jaren zullen reizigers op het station de oude vertrouwde Albert Heijn to go winkels blijven vinden. De NS en Albert Heijn hebben de samenwerking verlengd.

De gemakswinkel van de Albert Heijn bestaat al sinds 1999 en opende voor het eerst op station 's Hertogenbosch. Inmiddels is deze supermarkt te vinden op tientallen andere stations en in de steden. Met de Albert Heijn to go profiteren reizigers van verse producten voor onderweg. In de afgelopen jaren is de gemakswinkel als eerste voorzien van zelfscanners zodat klanten zelf hun producten kunnen scannen en niet in de wachtrij bij de kassa hoeven te staan. Onlangs is pas geleden ook een nieuwe winkel op station Rotterdam Alexander geopend,

Marit van Egmond, ceo Albert Heijn: "Wij willen er altijd en overal voor onze klanten zijn. Om de hoek, online en onderweg. NS was de eerste partner waarmee wij een samenwerking zijn aangegaan om het aantal Albert Heijn-winkels te laten groeien en de ‘to go’- formule verder te ontwikkelen".

Roger van Boxtel, president-directeur NS: “Het voelt goed dat we de lange samenwerking met Albert Heijn kunnen voortzetten. De winkels zorgen er mede voor dat een bezoek aan het station als een aangenaam onderdeel van de hele reis wordt ervaren.”