Veelgestelde vragen

Wat is Treinenweb nou precies?
Treinenweb is een website voor de spoorweg-liefhebbers die elke dag genieten van wat er op het spoor rijdt aan materieel, en wat er op het spoor allemaal gebeurt. Op deze site kan je nieuwsberichten lezen, de agenda bekijken, informatie over het rollende materieel bekijken, webcams bekijken die langs het spoor staan opgesteld en nog veel meer.

Zoeken jullie nog hulp?
Mocht je interesse hebben om mee te helpen, dan vinden wij dat zeker leuk. Uiteraard is alles wel op vrijwillige basis, dus wij kunnen je niks bieden. Stuur even een mailtje naar contact@treinenweb.nl met een motivatie en wat je graag voor ons zou willen betekenen, en dan hoor je snel meer. Ook kan je via de 'news submit' zelf nieuws insturen.

Ik heb ook nieuws voor jullie, waar kan ik dat indienen?
Je kan het insturen via onze 'news submit'. Vervolgens zullen we gaan beoordelen of het geplaatst zal worden,

Ik zie een typfoutje op de site?
Ondanks dat wij veel aandacht besteden aan het schrijven van de nieuwsartikelen, de reviews en de overige inhoud kan het altijd gebeuren dat er ergens een typfoutje in de tekst sluipt. Mocht je een dergelijk foutje vinden, dan volstaat het om een mailtje te sturen naar contact@treinenweb.nl met de vermelding welke fouten je hebt gevonden.

Ik heb ook eigen foto's die ik graag wil delen met jullie, wat nu?
Dat is altijd prima. Zolang het foto's zijn waarover jij het auteursrecht beschikt dan kunnen we die plaatsen, als je dat graag wilt. En over de naamsvermelding hoef jij je ook geen zorgen te maken, die zetten we er natuurlijk bij. Het is wel aan de redactie of de foto's van kwalitatieve en representatieve aard zijn. Foto's die bijvoorbeeld op niet-publieke locaties zijn gemaakt accepteren we niet.