NS plaatst Sprinter-stoelen op Serious Request veiling

Ook dit jaar doet de NS weer mee aan Serious Request van 3FM, en zet het dit jaar twee setjes treinstoelen op de veiling. Op Utrecht Centraal is er een speciale plek gemaakt waar liefhebbers het hoofdkwartier van Serious Request in TivoliVredenburg werd gewezen.

Twee setjes Sprinter-stoelen, bekend uit een SLT-treinstel, zijn op Utrecht Centraal te bewonderen, en stonden vandaag onder het bollendak voor Hoog Catherijne. Volgens een NS woordvoerder worden de eerste- en de tweede klas stoelen apart geveilid.  De veiling voor de eerste klas stoelen is hier te vinden, en de veiling voor het setje tweede klas stoelen is hier te vinden. Momenteel staat de teller op 260 euro voor beide stoelen, maar de NS woordvoerder verwacht dat dit nog wel eens op kan lopen tot 600 euro.

Dit jaar worden er bij Serious Request drie goede doelen gesteund waaronder: Reanimiatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

Veel lol in de sneeuwbol

Om bezoekers op een leuke manier de weg te wijzen naar TivoliVredenburg, wat dit jaar het hoofdkwartier van Serieus Request is, stond tot en met vandaag met een reusachtige plastic sneeuwbol onder het bollendak voor winkelcentrum Hoog Catherijne. Liefhebbers konden hier, voorzien van leuke rendergeweitjes of een kerstmuts, plaatsnemen waarna er een foto werd gemaakt. Na afloop kregen ze de een fotoprint mee die in een lijstje werd geplaatst.

Na morgen gaat de actie van de NS nog verder in de stationshal, maar zal de sneeuwbol zelf er niet meer staan.

Foto: Treinenweb

Foto: Treinenweb
Foto: Treinenweb