Liefde in de NS Lovetrain

Voor de tweede keer heeft de NS de LoveTrain gepresenteerd, en afgelopen woensdag reed deze het Spoorwegmuseum uit, met 20 mannen en 20 vrouwen om elkaar eens beter te laten leren kennen door middel van speeddates en spelletjes.

De veertig gelukkigen zijn als deelnemer door de NS uitgekozen nadat ze een motivatie via een formulier op internet hebben ingevuld met het antwoord op: "Waar gaat je romantische treinreis naar toe?". Zij mochten zich met de rest van de gelukkigen een middagje in de Mat'54 Hondekop (386) van het Spoorwegmuseum naar hartelust vermaken.

Speeddaten en spelletjes

Alle deelnemers, voorzien van een hartvormig naambordje werden eerst onderworpen aan een hartelijk welkom, waaraan de champagne niet mocht ontbreken. Daarna werd het tijd voor het spelletje 'domino'. Hierin moesten de deelnemers hun eigenschappen noemen, waarbij andere deelnemers die deze ook hadden bij elkaar kwamen te zitten.

Het tweede onderdeel van de trein bestond uit het belangrijkste ingrediënt, de speeddate. In dit onderdeel gingen de deelnemers met elkaar in gesprek om over hun interesses en hobbies. De rondes duurden vijf minuten per keer. Na afloop van elke ronde mochten de deelnemers elkaar voorzien van stickers waarop ze konden aangeven waar het gesprek over ging, en hoe ze het ervaarden.

Als muzikale omlijsting waren ook net als vorig jaar Nick en Simon weer van de partij, die romantische muziek gingen spelen voor de liefdes in de trein.

Tweede keer

Het is de tweede keer dat de NS het liefdesritje organiseerde. Dit maal nu in samenwerking met Relatieplanet.nl. Vorig jaar was Treinenweb ook van de partij, lees hier over de treinrit die door Koen werd gemaakt.


Foto: Nederlandse Spoorwegen

Bron: Metronieuws