StationsHuiskamer geopend op station Woerden

Het station van Woerden is nu nog aangenamer geworden met de opening van de nieuwe StationsHuiskamer. Hier kunnen reizigers in alle rust wachten op hun trein, hun telefoon opladen, even werken of elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of warme snack.

Reizigers kunnen hier verder terecht voor drankjes, broodjes, fruit en snacks. Daarnaast is er ook een toilet aanwezig waar reizigers gratis gebruik van kunnen maken. Ook is er gratis WiFi aanwezig. De medewerkers van de voormalige Kiosk zijn nu tevens gastvrouw of gastheer van de StationsHuiskamer en een belangrijk aanspreekpunt voor de reiziger. Een aankoop bij de StationsHuiskamer is overigens niet verplicht.

Vernieuwing van het station

Station Woerden is het negenentwintigste station met een StationsHuiskamer. Voorheen was er op dit station een Kiosk aanwezig. Voor de Kiosk was een stationshal aanwezig met bankjes waar reizigers konden plaatsnemen. De Kiosk en een deel van de stationshal zijn nu samengetrokken tot één aantrekkelijke verwarmde ruimte. Eerder dit jaar opende ook Sushipoint haar deuren op het station.

De openingstijden van de StationsHuiskamer zijn maandag t/m vrijdag van 05:30 tot 20:00. In het weekend is de StationsHuiskamer open van 09:00 tot 19:00. In de zomervakantie kunnen de openings- en sluitingstijden afwijken.