Youtuber laat pizza in de trein bezorgen

Een YouTuber is erin geslaagd om pizza's te laten bezorgen in de trein. Lex heeft in een video bewezen dat hij twee gerechten in de trein van Utrecht naar Den Helder kon laten bezorgen.

Lex die we al eerder kenden van zijn stationsselfies heeft in zijn video laten zien dat hij vanuit de trein met de app van Thuisbezorgd drie gerechten kon bestellen. Deze liet hij aan de deur van de trein op enkele tussengelegen stations bezorgen.

Van zijn bestelde gerechten werden er uiteindelijk twee geleverd op station Alkmaar-Noord en Anna Paulowna. Op dit laatste station bleek Lex enige moeite te hebben om zijn dessert te vinden. Hij beschouwt zijn ludieke stunt ondanks een misgelopen bestelling op Zaandam wel als gelukt.

In zijn video laat hij uiteindelijk weten dat het bestellen vanuit de trein toch zeer stressvol is, omdat hij "alles moest uitzoeken zoals perrons, straatnamen (van stations, red.), rekening houden met vertragingen en bestellingen moest invullen.". Daarbij werd hij ook platgebeld door diverse bezorgers die een hoop vragen hadden over zijn opmerkelijke locatie voor zijn te leveren bestelling.

Foto: Stillshot uit de video
Foto: Stillshot uit de video