NS start met Vroegboekticket met 10% korting

De NS is gestart met een vroegboekkorting van 10 procent. (Foto: NS)
De NS is gestart met een vroegboekkorting van 10 procent. (Foto: NS)

Vanaf vandaag is de NS gestart met de verkoop van een nieuw treinkaartje voor reizigers die vroeg hun reis willen plannen. Met het Vroegboek Dal ticket krijgen reizigers 10 procent korting als ze hun rit, buiten de spits, vier dagen van te voren vastleggen.

Met dit ticket wil NS het voor de reiziger nog aantrekkelijker maken om in de daluren te reizen.

Ivo Steffens, Directeur Commercie NS: "Door de recente versoepelingen zien we dat weer meer reizigers de weg terugvinden naar de trein, daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Vooral nu is spreiden heel belangrijk, maar dat geldt wat ons betreft ook voor na corona. Met dit nieuwe ticket willen we extra korting aanbieden aan reizigers die buiten de spits met de trein reizen."

Vroegboek Dal ticket

Reizigers ontvangen 10 procent korting op hun reis die vier dagen van te voren vastgelegd is. Dit geldt enkel voor ritten op het volledige tarief voor zowel een enkele reis als een dagretour. Reizigers die al korting hebben zijn uitgesloten van de korting van het Vroegboek ticket.

Het ticket is geldig buiten de spits, en verkrijgbaar voor zowel 1e als 2e klas. Reizigers kunnen het ticket kopen via de website van NS of de NS-app.

Vroegboek Dal is een van de drie nieuwe kortingstickets die NS eerder aankondigde. Met de nieuwe treinkaartjes wil NS proberen om reizigers te laten reizen op de momenten waarop het rustig is in de trein.