Keolis introduceert nieuwe flexibele abonnementen voor vrij reizen

Het nieuwe abonnement van Keolis is ook geldig op de trein in Twente (Foto: Rob Dammers)
Het nieuwe abonnement van Keolis is ook geldig op de trein in Twente (Foto: Rob Dammers)

Keolis introduceert een nieuw, flexibel abonnement. Reizigers kunnen hiermee per maand 10 dagen vrij reizen of 100 dagen vrij reizen per jaar. Het abonnement is beschikbaar voor de concessies IJssel-Vecht en Twents én voor het treintraject van Blauwnet op Zutphen-Hengelo-Oldenzaal.

De abonnementen 10 Dagen Vrij en 100 Dagen Vrij bieden reizigers het gemak van een ‘afgekocht’ abonnement, maar tegen lagere prijzen met minder reisdagen. Ze zijn speciaal bedoeld voor forenzen die in deze tijd zowel thuis als op kantoor werken. Ook biedt dit abonnement uitkomst voor scholieren die in de wintermaanden niet op de fiets naar school willen gaan.

Michiel van der Meulen, marketeer bij Keolis Nederland: "We willen zoveel mogelijk flexreizigers bereiken met dit nieuwe abonnement, daarom vragen we er momenteel online veel aandacht voor". Via LinkedIn, Facebook en Instagram worden is een campagne gelanceerd met advertentied die zijn voorzien van dagelijkse situaties én de voordelen van reizen met het openbaar vervoer centraal.

Abonnementen

De busabonnementen van RRReis en Twents kosten 74 euro voor een maand (10 Dagen Vrij) en 663 euro voor een jaar (100 Dagen Vrij). Voor reizigers die in Twente tevens reizen op het treintraject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal is een speciaal abonnement opgesteld. Zij kunnen voor 95 euro per maand (10 Dagen Vrij) of voor 856 euro per jaar (100 Dagen Vrij) treinreizen op dit traject én reizen met alle bussen van Twents.