NS verkoopt weer dagretour-acties

NS schrapt tijdelijk spitstreinen en weekendnachttreinen (Foto: Silver Spoon)
NS schrapt tijdelijk spitstreinen en weekendnachttreinen (Foto: Silver Spoon)

Het is maanden geleden, maar eindelijk is het zover: er zijn weer goedkope treinkaartjes beschikbaar. Voor 25 euro biedt NS één Dagretour Dal aan. Een tweede treinkaartje kost 20 euro extra. Drie dagretourtjes voor de daluren kost 60 euro.

De kosten voor de treinkartjes volgt:

  • 1x Dal dagretour    € 25 (2e klas), € 33 (1e klas)
  • 2x Dal dagretour    € 45 (2e klas), € 60 (1e klas)
  • 3x Dal dagretour    € 60 (2e klas), € 75 (1e klas)

De goedkope treinkaartjes zijn te gebruiken voor reizen tot en met 31 augustus. Naast de reguliere voorwaarden (doordeweeks niet geldig tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur), is nu ook verplicht om de reis aan te melden via de Trein Veilig aanmeldservice. In het weekend (zaterdag en zondag) zijn er geen tijdsbeperkingen.

Trein Veilig Aanmeldservice

De aanmeldservice houdt in dat je op de dag van vertrek of een dag ervoor aangeeft met welke trein je wilt reizen. Als je toch niet gaat reizen op het aangemelde tijdstip, dan kun je weer afmelden en voor een nieuw tijdstip aanmelden. Voor de Trein Veilig Service is een NS account nodig. Heb je die nog niet? Dan kun je die aanmaken. Lees hier meer over de Trein Veilig Aanmeldservice.

Bij aankoop dien je direct aan te geven op welke dagen en op welk traject je gaat reizen. Per kaartje kan je een traject en een reiziger kiezen. Je kunt dus met drie personen op dezelfde dag reizen, maar ook alleen op drie verschillende dagen op drie verschillende trajecten.
Geldig bij alle vervoerders

De voordelige treinkaartjes zijn geldig in alle binnenlandse treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net. Let wel op, dit treinkaartje is geen NS dagkaart, maar een dagretour. Je kunt dus niet kris, kras door Nederland reizen. Bij gebruik van Intercity Direct of ICE (binnen Nederland) dien je een toeslag te betalen. Samenreiskorting is niet mogelijk in combinatie met deze actie.

Verkoop

Deze actie is alleen online te koop via deze pagina van ns.nl.

Bron: Treinreiziger