Radio 538 DJ's Coen en Sander krijgen pop-up discotheek

De Radio 538 DJ's Coen en Sander krijgen een eigen pop-up radiostudio op Utrecht Centraal. Vanaf aanstaande woensdag tot en met vrijdag kunnen liefhebbers tijdens de spits tussen 16:00 en 19:00 genieten van een 'silent disco' terwijl de DJ's hun muziek draaien.

Het feestje in de tijdelijke discotheek wordt gehouden in de pop-up store in de stationshal van Utrecht Centraal en is een warming-up voor ‘Das Coen und Sander Fest’, dat op vrijdag 6 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs. De pop-up discotheek is te vinden in de stationshal tussen de sporen 18 en 19.

De deuren zijn van 16:00 en 19:00 geopend. Tijdens de drie-daagse zullen artiesten Timmie Tirol, DJ Maurice en Immer Hansi een bezoek brengen aan de studio voor een optreden. De studio is geopend tot en met vrijdag en bevindt zich ter hoogte van spoor 18 en 19.

Das Coen und Sander Fest werd in 2010 voor het eerst georganiseerd als kleinschalig oktoberfest. In de jaren daarna groeide het evenement uit tot een populair feest waar jaarlijks vele duizenden fans op afkomen.

Foto: Smiley.toerist
Foto: Smiley.toerist