Drie kletsnatte personen in trein op Venlo aangetroffen

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar drie kletsnatte personen die vanmorgen onderkoeld en onwel zijn aangetroffen in een trein op station Venlo.

Rond 08.30 uur kregen de hulpdiensten een gezondheidsmelding van drie personen in natte kleren die onwel waren geworden in een trein die vanuit Eindhoven naar station Venlo reed. Het treinverkeer heeft korte tijd hinder ondervonden vanwege het verlenen van de medische hulp aan de slachtoffers door de hulpdiensten op het station in Venlo.

Ze zijn alle drie met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het ziekenhuis voor medische zorg. Ze verkeren momenteel niet in levensgevaar. Als het medisch verantwoord is worden de mannen door de politie gehoord om duidelijkheid te krijgen over de identiteit en hoe ze een nat pak hebben opgelopen. Ook is nog onduidelijk waar ze precies op de trein zijn gestapt.

Aanvankelijk werd er eerst gedacht aan giftige stoffen, waardoor de mensen onwel van zouden zijn geraakt. Na metingen van de brandweer bleek hiervan geen sprake te zijn. Wel bleek dat de drie personen zwaar onderkoeld waren.

Foto: TahR78
Foto: TahR78