[video] Vlogster Julia neemt intrek in haar woning op Utrecht Centraal

De 19-jarige Julia Koopman is gisteren vanuit haar woonplaats Zutphen verhuisd naar haar nieuwe huisje op station Utrecht Centraal. Hier zal ze tot en met 7 december verblijven, totdat het nieuwe stationsgebouw geopend is.

Een OV-fiets aan de muur, een riant comfortabel tweepersoonsbed gemaakt van resthout, een speelautomaat in de hoek en een lekkere grote televisie vormen de inrichting van haar huis.

Julia kreeg donderdag uit handen van NS president-directeur Roger van Boxtel de sleutel van haar unieke kamer op het vernieuwde Utrecht Centraal. Veel slaap verwacht ze trouwens niet te pakken deze bijzondere week. Julia mag in de aanloop naar de feestelijke opening van het station alles alvast gaan ervaren. Van de toiletten tot de koffie, van pasta tot piano.

Veel pers en belangstelling

De eerste dag stond voor haar in het teken van pers en belangstelling. Veel pers hebben een kijkje genomen in haar appartement. Ook haar buren van diverse retailbedrijven zijn langsgeweest om kennis te maken met de vlogster, waarbij ze diverse waardenbonnen voor diverse drankjes en versnaperingen overhandigd kreeg.  Uiteindelijk sloot ze de dag af met een housewarming voor haar beste vriendinnen.

In haar aanmeldingsfilmpje liet Julia al zien zich erg thuis te voelen op het station. Haar knuffel Miep, bekend uit haar eerste video, had overigens andere plannen en bleef thuis in Zutphen. Daardoor is Julia voor het eerst een week echt op zichzelf.

Julia doet dagelijks verslag van haar avonturen op het station in een vlog. Volg haar op haar youtubekanaal of via twitter met #OpUtrechtCentraal.

In haar eerste video vertelt Julia over haar verhuizing naar Utrecht Centraal waar ze veel pers en belangstelling kreeg. Haar afsluitende housewarming voor die dag zal ze in haar tweede video laten zien die vandaag op haar kanaal zal verschijnen.


Foto's: Nederlandse Spoorwegen

Bron: Nederlandse Spoorwegen