Railmuseum Safari 2021

Plan u 151 op Bodegraven 14 maart 2021 (Foto: Thomas van der Meer)
Plan u 151 op Bodegraven 14 maart 2021 (Foto: Thomas van der Meer)

Vanaf het eerste weekend van juli zijn alle railmusea van Nederland weer geopend. Dit is de reden voor een vreugderondje! En dat doet Roestrijden.nl dan geheel in stijl. Ze organiseert in samenwerking met 2454CREW en Railexperts een rondje Nederland in Plan U 151 langs de meeste Nederlandse museumlijnen. En bij al deze musea is weer iets nieuws te zien!

Zo zal de ZLSM u vol trots in besloten setting het nieuwe bordessein presenteren en bij de SGB in Goes zijn de vernieuwingen aan het emplacement al goed zichtbaar en zijn alle elementen aanwezig om een Zeeuwse zomeravond eens met een plan U te beleven.

Laat u verrassen, dit is een weekend vol spoorse hoogtepunten! De tour duurt twee dagen en een overnachting moet u wel zelf regelen. Dit kan bij een hotel in Goes maar voor het ultieme Safarigevoel neem je je tentje mee in de trein, dan is er vast ook ruimte op een van de campings nabij Goes (met OV-fiets bereikbaar).

De treinkaartjes bedragen € 100,- voor 2 dagen en € 65,- voor 1 dag.
Net als alle andere opbrengsten uit de werkzaamheden van Stichting Holland Spoor - Roestrijden.nl worden de opbrengsten uit dit weekend gebruikt als donatie voor ons Nederlandse railerfgoed.

Voor aanmelden en vragen kan je terrecht op dit e-mail adres: safari@shsrail.nl