Binnenkort werkzaamheden tussen Geldermalsen en Tiel

Komende week vinden er werkzaamheden plaats tussen Geldermalsen en Tiel.
Komende week vinden er werkzaamheden plaats tussen Geldermalsen en Tiel.

ProRail werkt aan het spoor tussen Tiel en Geldermalsen en vernieuwt dwarsliggers op het spoor. Hierdoor rijden er van donderdagavond 2 juni 23.20 uur tot dinsdagochtend 7 juni geen treinen tussen Geldermalsen en Tiel, maar rijdt er treinvervangend busvervoer.

Tussen Tiel en Geldermalsen vervangt ProRail de houten dwarsliggers voor betonnen exemplaren. Ook worden twee overwegen vervangen. Als laatste krijgt het schouwpad onderhoud. Dit pad wordt gebruikt door baanmedewerkers om de baan te onderhouden en te inspecteren.

Reisadvies

Reizigers kunnen gebruik maken van bussen tussen Tiel en Geldermalsen. De bussen stoppen ook op Tiel Passewaaij. NS raadt reizigers aan voor vertrek de reisplanner of NS-app te raadplegen en rekening te houden met een langere reistijd.

Reizigers worden door NS via verschillende communicatiemiddelen geïnformeerd, zoals vooraankondigingsborden op stations, via schermen in de trein, reisinfo-posters op stations, omroepberichten op de stations en in de trein en een e-mail aan vaste klanten. Tijdens de werkzaamheden zijn NS-medewerkers op station Geldermalsen aanwezig om eventuele vragen van reizigers te beantwoorden.

 

Een uitgebreid overzicht van werkzaamheden op alle treintrajecten in Nederland kan je hier vinden.