Gaiyo breidt deelvervoer uit met ruim 6.000 e-bikes en e-scooters

Mobiliteitsapp Gaiyo breidt met een samenwerking het deelvervoer uit met ruim 6.000 e-bikes en e-scooters. (Foto: Gaiyo)
Mobiliteitsapp Gaiyo breidt met een samenwerking het deelvervoer uit met ruim 6.000 e-bikes en e-scooters. (Foto: Gaiyo)

Gaiyo, een app voor het boeken van deelmobiliteit, kondigt de volledige integratie van GO Sharing e-bikes en e-scooters aan. Met meer dan 3.600 e-scooters en meer dan 2.650 e-bikes van GO Sharing moet de beschikbare vloot aan deelvervoer flink groter worden.

De samenwerking met Go Sharing stelt zakelijke en privé gebruikers in staat om makkelijk en rechtstreeks toegang te krijgen tot GO Sharing e-bikes en e-scooters vanuit de Gaiyo App. De app biedt momenteel ook al een samenwerking met Donkey Republic, Check, felyx, Bolt en TIER.

"De integratie van GO Sharing in de Gaiyo App is een mijlpaal voor ons en versterkt onze missie om de meest complete oplossing te bieden voor duurzame mobiliteit aan zowel zakelijke als privé gebruikers," aldus Lucien Groenhuijzen, CEO bij Gaiyo. Met deze toevoeging hebben gebruikers nu nog meer keuze dan ooit tevoren, waardoor Gaiyo een uitstekende optie is voor iedereen die op zoek is naar duurzame en flexibele mobiliteit in stedelijke gebieden."

Locaties

GO Sharing biedt hoogwaardige elektrische fietsen en scooters aan in diverse gebieden, waaronder Breda, Delft, 's-Hertogenbosch, Haarlem en Leeuwarden waar minder deelvervoer beschikbaar is, naast grote steden zoals Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, en vanaf 1 april in Amsterdam. Door GO Sharing toe te voegen aan de Gaiyo App, krijgen gebruikers nu nog meer flexibiliteit en keuzevrijheid voor deelmobiliteit.

"Met trots kondigen we aan dat GO Sharing nu volledig geïntegreerd is in de Gaiyo App," zegt Mudzahid Beslija, CEO van BinBin en GO Sharing. "Deze samenwerking opent de deuren voor Gaiyo-gebruikers om moeiteloos gebruik te maken van onze e-bikes en e-scooters in Nederland. Bij GO Sharing geloven we in een groene planeet met mobiliteit van iedereen, voor iedereen. Door onze krachten te bundelen met Gaiyo, willen we verder bouwen aan onze visie om steden vrij te maken van lawaai en vervuiling door iedereen toegang geven tot onze vervoersopties."

Gaiyo App

De Gaiyo App biedt een alles-in-één-oplossing voor het boeken, betalen en gebruiken van diverse vormen van deelvervoer. De app is beschikbaar voor iOS en Android.