Bruna opent haar grootste winkel op Utrecht Centraal

Station Utrecht Centraal is weer een nieuwe Bruna-boekwinkel rijker. Donderdag opende de winkel haar deuren voor reizigers en bezoekers met een oppervlakte die voorheen voor twee winkels (zijde stationshal en aangrenzend zijde Interwijk) in gebruik was. Hiermee is de eerste nieuwe, en grootste Bruna op een stationslocatie van 2024 een feit.

Na Utrecht Centraal volgen de komende maanden nog 12 nieuwe winkels op de volgende stations: Amersfoort Centraal, Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Sloterdijk, Arnhem Centraal, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven Centraal, Haarlem, Leiden Centraal, Maastricht, Nijmegen en Zwolle. Het totaal aantal Bruna-winkels in Nederland groeit volgens eigenaar Aurax Retail tot bijna 300.

Speciale inrichting en assortiment

De Bruna-winkels op stations zijn speciaal samengesteld voor zowel reizigers als buurtbewoners. De winkels hebben zijn overzichtelijk, zijn voorzien van meerdere zelfscankassa’s en daarnaast is er ook een servicebalie. Daarbij draait alles uiteraard om een assortiment van lees- en cadeauproducten. Ook Nijntje, het Utrechtse icoon voor jong en oud, ontbreekt niet in de winkel.