Volgende week vijf dagen aan werkzaamheden tussen 't Harde en Wezep

 (Foto: Treinenweb)
(Foto: Treinenweb)

Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 augustus wordt er gewerkt aan het spoor tussen station 't Harde en Wezep. Tijdens deze periode vernieuwt ProRail het spoor. Daarom kunnen er in deze periode geen treinen rijden tussen Nunspeet en Zwolle. In plaats daarvan zullen er treinvervangende bussen ingezet worden als alternatief vervoer.

De spoorvernieuwing omvat het vernieuwen van de spoorstaven, wissels, dwarsliggers en ballast ter hoogte van station 't Harde en tussen de Stationsweg en de Eikenkamp in Wezep. Op deze manier wordt het spoor klaargemaakt voor de toekomst.

Reisadvies

Gebruikers van een auto moeten rekening houden dat de overwegen aan de Keizersweg en de Voskuilersteeg in Wezep op donderdag 10 augustus van 14.00 tot 20.00 uur en op vrijdag 11 augustus van 01.00 tot 7.00 uur gesloten zal zijn. Het oversteken van het spoor is dan niet mogelijk op deze locaties. Gelukkig zijn er omleidingsroutes aangegeven en zullen verkeersregelaars op verschillende plaatsen aanwezig zijn om het verkeer in goede banen te leiden.

Tussen maandag 7 en vrijdag 11 augustus zullen er geen treinen rijden tussen Nunspeet en Zwolle. Om het reizen mogelijk te maken, zal NS bussen inzetten als alternatief vervoer. Reizigers moeten rekening houden met 30 extra minuten reizen.