Jongeren-excursie bovenbouw werkplaats Crailoo

Web je altijd al eens willen weten wat er zich afspeelt op dat grote terrein langs het spoor tussen Hilversum en Naarden-Bussum? Of wil je gewoon een keer een kijkje nemen op de bovenbouwwerkplaats Crailoo van Voestalpine Railpro? Dat kan! NVBS Jongeren organiseert op donderdag 11 augustus een bezoek aan Crailoo met een rondleiding verzorgd door Voestalpine Railpro.

Programma
Vanaf 09:30 uur kun je terecht in ons verenigingsgebouw NVBS Centraal, onder de hal van het NS station in Amersfoort. De deur vind je links vlak naast de uitgang van de hal bij de bloemenzaak. Hier kun je onder genot van wat te drinken naar het spoor kijken vanaf originele ICM-banken, en een kijkje nemen in de bibliotheek en de NVBS-winkel met de nieuwste boeken en dvd’s.

Om ongeveer 12:00 vertrekken we samen per trein naar Voestalpine Railpro (zorg zelf wel voor een geldig vervoersbewijs naar Hilversum-Noord!)

13.00u ontvangst bij voestalpine Railpro BV
13.15u korte presentatie over de werkzaamheden van voestalpine Railpro en hierna een uitgebreide rondleiding over het terrein (o.a. magazijn, voorbouwen wissels)
15.15u rondleiding door de lasfabriek (o.a. maken van een spoorlas)
15.45u afsluiting met drankje en hapje in bedrijfsrestaurant en gelegenheid tot stellen laatste vragen
16.15u einde excursie

De deelname aan deze excursie is gratis. Aanmelden kan door te mailen naar jongeren@nvbs.com, bij te grote belangstelling krijgen jongeren voorrang. Vermeld daarom even je leeftijd bij je aanmelding.

Hopelijk tot dan....

Datum: do 11 aug 2011