Nijmeegse Vierdaagse

Station Nijmegen is ook tijdens de Nijmeegse Vierdaagse vanuit verschillende richtingen in het land per trein prima bereikbaar. De NS zet  extra (nacht)treinen en langere treinen in om alle wandelaars en feestvierders naar Nijmegen te brengen. Ook brengen ze mensen met een speciaal treintje naar andere bijzondere plaatsen langs de Vierdaagse-route.

Dus, loop je zelf mee, ga je vrienden aanmoedigen of lekker feestvieren? De snelste en makkelijkste manier om in hartje Nijmegen te komen is met de trein. Zo vermijd je alle files en parkeerproblemen.

Van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 juli rijden er extra (nacht) treinen op de trajecten Zwolle-Arnhem-Nijmegen, Utrecht-Arnhem-Nijmegen en ’s-Hertogenbosch-Nijmegen.

Op vrijdag 21 juli kun je gebruik maken van de speciale pendeltreinen die de hele dag tussen Arnhem en Nijmegen rijden. De normale dienstregeling op dit traject is op deze dag aangepast.

Tijdens de Vierdaagse zal NS aanwezig zijn met het HUP-team om iedereen te verwelkomen en aan te moedigen. Ze helpen, informeren en begeleiden reizigers met plezier naar de start of de finish van het evenement.

Reizen richting Nijmegen

Kijk kort voor vertrek nogmaals op de Reisplanner voor de meest actuele informatie. Plan ook alvast je terugreis.

Ga je als wandelaar, toeschouwer of feestvierder naar de Vierdaagse(feesten) in Elst, Wijchen of Nijmegen? Dan is het speciale Vierdaagseretour te koop waarmee je reist naar jouw Vierdaagse bestemming met 20% korting!

Foto: Nederlandse Spoorwegen
Het HUP-Lopen team van de NS die de wandelaars van de Vierdaagse aanmoedigt!
Foto: Nederlandse Spoorwegen

Datum: za 15 jul 2017 t/m vr 21 jul 2017