10 Jaar Valleilijn: Food & Winterfestival

Op zaterdag 10 december vindt langs de bus- en treinstations van de Valleilijn (Wageningen – Ede-Wageningen – Amersfoort) het Food & Winterfestival plaats. De Valleilijn bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd met een hop on, hop off festival.

De hele dag kan iedereen gratis reizen met de Valleilijn trein van Ede-Wageningen naar Amersfoort vice versa. De Valleilijn bus Wageningen – Ede-Wageningen is gratis tussen 11.00 – 16.00 uur. Bij verschillende stations zijn feestelijke activiteiten te vinden en staan diverse foodtrucks. Voor reizigers die deze dag van of naar station Amersfoort willen reizen is er een tickt te download, zodat zij zonder problemen de poortjes op station Amersfoort kunt passeren zonder in- of uit te checken.

Korting bij foodtrucks

Reizigers krijgen op vertoon van hun OV-chipkaart of een Valleilijn Festivalticket korting bij de foodtrucks. Ook kunnen de bezoekers een familiebezoek naar Burgers Zoo winnen wanneer zij een leuke of gekke festivalfoto posten op de facebookpagina van www.ervaarhetov.nl of sturen naar info@valleilijn.nl.

Datum: za 10 dec 2016