Afscheid station Geerdijk

Op 29 april is het zover, het station met de grootste cultstatus en het kleinste aantal instappers gaat helaas dicht. We willen deze wereldschokkende gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom nemen we op gepaste wijze afscheid van dit wereldstation.

OV-Magazine en Treinreiziger.nl houden een afscheidsevenement met als hoogtepunt een recordpoging. De laatste avond van station Geerijk moet de drukste worden.

Voor de gasten uit de Randstad bestaat er een aanreismogelijkheid met IC241 om 17.00 uur uit Amsterdam naar Almelo (voorzien van rijdende kroeg), alwaar er een directe aansluiting is op de blauwe Lint naar de plaats van actie.

Na aankomst van de trein van 19.06 willen we graag met zoveel mogelijk mensen een afscheidsfoto op het station maken.

Gedurende de verdere avond kunnen wij het station en de rurale omgeving verkennen of emotionele huilbuien op het station houden. Voor de, al dan niet alcoholische, versnapering bevindt Café.cafetaria de Brug zich op enkele honderden meters van het station.

Terugreismogelijkheden bestaan ieder half uur via Marienberg of Almelo. Voor de echte diehards, de allerlaatste trein komt aan uit Almelo en vertrekt richting Marienberg om 00.15.

Hou er dan wel rekening mee dat er geen OV naar de bewoonde wereld meer is.

Zie voor meer informatie het speciale Facebook-evenement.

Bron: Treinreiziger en OV-magazine

Datum: vr 29 apr 2016 t/m vr 29 apr 2016