Dagretourtje met La Place lunch: 18 euro (juli 2016)

Lekker voordeelig op reis met de trein, inclusief lunch? Het is weer mogelijk. Voor 18 euro heb je niet alleen een dagretourtje (2e klas), maar mag je ook lunchen bij La Place. Een 1e klas dagretour kost 25 euro. Deze treinkaartactie wordt alleen online verkocht.

De aanbieding is heel de maand juli te koop. Reizen kan in juli en augustus. Doordeweeks mag de treinreis alleen na 9:00 uur beginnen. In het weekend mag je ook voor 9:00 uur op pad. Het treinkaartje betreft een dagretour. Bij het verzilveren kies je vertrek- en eindstation. Dat kan ieder station in Nederland zijn. Ook kies je pas bij het verzilveren je reisdatum.

Tijdschrift

Er is overigens een soortgelijke aanbieding waarbij niet de lunch is inbegrepen, maar een tijdschrift bij AKO. Die aanbieding is 2 euro duurder, dus 20 euro per treinkaartje en wordt hier verkocht. Bij die AKO-aanbieding mag je kiezen uit de volgende tijdschriften: ELLE, JAN, Grazia, Libelle, Margriet, Beau Monde, Santé, Voetbal International, Autoweek en Donald Duck. Op=op. Kies je voor de La Place aanbieding? Dan kun je dus géén tijdschrift uitkiezen.

Alle treinen

Uiteraard is je treinkaartje geldig in alle treinen van NS. Maar je mag ook gebruik maken van de treinen van Arriva, Veolia, Syntus, Connexxion en Breng, mits die vervoerders (deels) rijden op jouw gekozen traject. Maak je het laat? Geen probleem, ook na 0:00 uur 's nachts is je treinkaartje geldig. Voor 4:00 uur moet de reis zijn afgerond. Check vooraf hoe laat de laatste trein rijdt.

Uitzonderingen

Het treinkaartje is zoals gebruikelijk niet geldig in Thalys. Met ICE en Intercity Direct (Schiphol - Rotterdam v.v.) mag je alleen reizen als je naast dit treinkaartje nog een toeslagkaartje koopt. Wil je toeslagvrij reizen? Dan kun je uiteraard de gebruikelijke intercity nemen. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Je moet het treinkaartje zelf uitprinten. Tonen op de smartphone is niet toegestaan.

Lunch

Op dezelfde dag dat je met de trein reist kun je lekker lunchen bij La Place. Geniet van een La Place Sandwich boerenkaas, beenham of kruidenroomkaas met een glas versgeperste sinaasappelsap (small). Je krijgt twee e-tickets: één voor de treinreis (na verzilveren) en één voor La Place. Het e-ticket voor La Place zit al in de bevestigingsmail, in die e-mail staat ook de vouchercode voor het treinkaartje.

Het dagretourtje kan je hier bestellen.

Foto: Ad Meskens
Foto: Ad Meskens

Bron: Treinreiziger