Aanbieding: Hema Dagretour 18 euro

De Hema heeft in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen weer een treinaanbieding. Het gaat om een dagretour naar een bestemming naar keuze (dus niet kris-kras door het land) voor 18 euro. Inclusief koffie en gebak. De aanbieding is te koop t/m 12 juni (OP = OP), en reizen en verzilveren kan t/m 21 augustus.

Zoals bij de meeste treinaanbiedingen is het treinkaartje doordeweeks geldig vanaf 9.00 uur. Reis je op zaterdag of zondag? Dan mag je heel de dag op pad. Bij aankoop krijg je een voucher, die je t/m 21 augustus kunt verzilveren. Dat is direct ook de laatste reisdag. Pas bij het verzilveren hoef je aan te geven waarheen je wilt gaan. Je dient dan ook je persoonsgegevens in te vullen. Het betreft een e-ticket, uitprinten is verplicht.

Het Hema-dagretour treinkaartje is geldig in alle reguliere treinen binnen Nederland. Het HEMA treinkaartje is echter niet geldig in de Thalys, maar wel binnen de Intercity Direct (Schiphol - Rotterdam v.v.) of ICE, wel doen je naast het HEMA-treinkaartje ook een extra toeslag-treinkaartje / reisproduct te kopen.

Als extra mogen treinreizigers met dit dagretour-ticket bij de HEMA een kop koffie, thee of cappuccino drinken. En daarnaast een gebakje naar keuze eten. Daarvoor ontvang je bij het verzilveren van de couponcode een voucher. Deze voucher kan ingeleverd worden bij een HEMA-vestiging naar keuze. De voucher is alleen geldig in HEMA-vestigingen met een restaurant en dus niet op de vestigingen op stations.

Het dagretour-ticket is niet te koop bij de HEMA-filialen op de station.

Bron: Treinreiziger