Geen treinen vanwege werkzaamheden tussen Den Bosch en Boxtel - Tilburg

Een archieffoto van werkzaamheden aan het spoor. (Foto: Prorail)
Een archieffoto van werkzaamheden aan het spoor. (Foto: Prorail)

Van dinsdag 18 juni tot en met zondag 23 juni werkt ProRail aan het spoor tussen ‘s-Hertogenbosch en Boxtel en ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Daardoor rijden er in die periode geen treinen op beide trajecten. NS zet treinvervangende bussen in.

Spoorbeheerder ProRail vernieuwt in deze periode het spoor, de dwarsliggers, de wissels en het ballastbed tussen Vught en Tilburg/Boxtel. Daarnaast vinden er werkzaamheden plaats voor nieuw tijdelijk spoor tussen ’s-Hertogenbosch en Vught in de aanloop van een grote spoorvernieuwing die zeven jaar zal gaan duren.

Concert Guus Meeuwis

Een deel van de concerten van Guus Meeuwis in Eindhoven valt samen met deze werkzaamheden. Omdat er geen treinen rijden tussen Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch en Tilburg en ‘s-Hertogenbosch, kunnen er langere wachttijden ontstaan. Reizigers wordt gevraagd rekening te houden met grote drukte en geadviseerd om met name op onderstaande momenten tijdens de uitloop van het concert, alternatief vervoer te nemen. Vooral op donderdag 20 juni t/m zaterdag 22 juni vanaf 23:00 uur, en van zondag 23 juni 20:00 wordt er geadviseerd om alternatief vervoer te nemen.

Reisadvies

Voor reizigers uit Eindhoven in de richting van Utrecht/Nijmegen en verder geldt dat de reis duurt langer door deze werkzaamheden waardoor niet alle bestemmingen ’s nachts meer bereikbaar zijn. Reizigers wordt gevraagd  waar mogelijk om te reizen en voor vertrek de reisplanner te raadplegen, en rekening te houden met extra reistijd.

Bron: Nu.nl