NS zet maandag extra en langere treinen in naar Rotterdam vanwege huldiging Feyenoord

De NS zet maandag extra en langere treinen in naar Rotterdam Centraal. (Foto: Treinenweb)
De NS zet maandag extra en langere treinen in naar Rotterdam Centraal. (Foto: Treinenweb)

Zondag is voetbalclub Feyenoord landskampioen geworden in de Eredivisie, waarbij de club met 3-0 van Go Ahead Eagles heeft gewonnen. Maandag om 12:00 uur vindt de huldiging plaats op het stadhuis aan de Coolsingel in Rotterdam. De NS verwacht een grote aanloop aan voetbalfans en zet daarom  extra en langere treinen in.

De verwachting is dat er veel fans en kameraden (hand in hand) op dit evenement af zullen komen. Hoewel de vervoerder langere en extra treinen in zal zetten waarschuwen ze alvast voor aanzienlijke drukte op en rond Rotterdam Centraal. De piek in de aanloop wordt tussen 9:00 en 11:30 uur verwacht en direct na afloop van het evenement.

Reisadvies

De NS adviseert reizigers die niet voor de huldiging naar Rotterdam komen om eerder of later te reizen, of via een ander station te reizen, zoals Rotterdam Blaak, Rotterdam Zuid, Rotterdam Lombardijen, Rotterdam Noord of Rotterdam Alexander.

Het advies is om voor het vertrek de reisplanner via de website van NS, of de app te raadplegen voor actuele reisinformatie.