NS op Dutch Design Week

Van zaterdag 20 t/m zondag 28 oktober 2018 vindt Dutch Design Week (DDW) plaats in Eindhoven. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 300.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Ook NS is aanwezig in de trein, op het station en op het Ketelhuisplein met innovatie concepten voor de reis van morgen.

Hoe houden we Nederland bereikbaar? Voor de reis van morgen werkt NS continu aan het verbeteren en vernieuwen van reis van deur tot deur. Dat doet NS samen met universiteiten, onderzoekers, jonge ontwerpers en architecten. Sinds een aantal jaar is de Dutch Design Foundation een belangrijke partner en test NS allerlei innovatieve concepten op de Dutch Design Week in Eindhoven. Ook dit jaar is NS met het What If Lab partner van de Dutch Design Week en is de vernieuwing van de reis niet alleen virtueel te beleven op het Ketelhuisplein in Strijp –S, maar ook in de trein er naar toe en op het station.

Doe mee en geef je mening over de nieuwe concepten. Tijdens de Dutch Design Week rijdt er iedere dag ook een speciale treincoupe waar je een nieuwe app voor inspiratie en vermaak tijdens de rit kunt beluisteren.

Voor liefhebbers die met de trein komen heeft de NS in de spoordeelwinkel een aantrekkelijk retour naar Eindhoven, inclusief gratis entreeticket voor € 28,- Op station Eindhoven staan er extra OV fietsen klaar.

Foto: Maaike Poelen / NS
Foto: Maaike Poelen / NS

Datum: za 20 okt 2018 t/m zo 28 okt 2018