NVBS: Reisje naar Münster en omgeving

Het einde van het jaar nadert alweer, en als mooie afsluiter van het jaar staat er nog een reisje van de NVBS afdeling Jongeren gepland! Op zondag 20 december gaan we op pad naar Münster en omgeving.

We verzamelen om 10.15u in Enschede om vervolgens de trein te nemen naar Münster Hbf. Op Münster Hbf is de mogelijkheid wat te eten en drinken te halen. Vanaf hier kun je kiezen voor twee opties:

  • De eerste optie is om met ons een gezellig rondje te maken via 'Bielefeld', Lage en Altenbeken, en via Paderborn en Hamm terug naar Münster.
  • De tweede optie is om de middag in Münster te blijven en hier de kerstmarkt te bezoeken en op het station te fotograferen.

Rond 17.30u komen we terug op Münster Hbf waar er de gelegenheid is om te eten en drinken. Rond 18u zal een stoomtrein vertrekken die 's middags al bezoekers naar de kerstmarkt gebracht heeft, dus neem je statief mee. We vertrekken even na zevenen weer uit Münster, waardoor we om 20.20u terug zijn in Enschede.

Zoals je van ons gewend bent houden we de prijs laag: deze hele dag kost je vanaf Enschede slechts 10 euro!

En ook voor de reis van je vertrekstation naar Enschede en terug hebben we een goede aanbieding: je betaalt voor deze retour ook maar €10.

Zin om mee te gaan? Hieronder staat hoe je je aan kunt melden:

  1. Maak het bedrag (10 of 20 euro) voor 13 december over naar rekening NL76 RABO 0147 9280 52 tnv NVBS Jongeren onder vermelding van je voornaam, achternaam en emailadres.
  2. Stuur vervolgens een mail naar jongeren@nvbs.com met als onderwerp 'Aanmelding reisje naar Münster 20 december!' en in de mail je voornaam, achternaam, woonplaats, leeftijd en je NVBS-lidnummer (als je lid bent).

Als je dit hebt gedaan ontvang je van ons een bevestiging van je aanmelding, waarna we je in de laatste week voor de excursie meer informatie zullen sturen. Niet-leden zijn van harte welkom, maar in geval van te grote belangstelling hebben leden voorrang. De excursie is gericht op jongeren, maar ouderen die zich jong voelen zijn ook welkom!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail naar jongeren@nvbs.com

Datum: zo 20 dec 2015