Man neemt airfryer mee in de trein en frituurt snacks

De een gaat naar een restaurant, de ander haalt een snack uit de muur, en weer een ander besluit gewoon een airfryer mee te nemen in de trein en deze aan te zetten. Dit laatste maakte een oud-stagiair van Omroep Brabant mee in de in de trein bij Tilburg.

Volgens de oud-medewerker van de Brabantse omroep zat de treinreizigers in alle rust te genieten van reis met een zoemende airfryer, waarna hij uiteindelijk zijn heerlijke snack eruit haalde om die vervolgens op te eten. De man maakte er overduidelijk een waar feest van gezien hij zelfs een bordje met servetten bij zich had.

Op een video van de oud-stagiair is te zien dat de man het blijkbaar erg gewoon vond. Bij het uitstappen wenste de filmende treinreizer de man nog een fijne maaltijd. "Hij keek recht voor zich uit en zei heel droog: 'Dankjewel'." De airfryer stond nog aan, dus ik vermoed dat hij nog niet klaar was met bakken”, zo vertelt hij aan Omroep Brabant.

Nadat een gebruiker op Twitter aan de NS vroeg of airfryers standaard zullen worden in trein, reageerde NS op ludieke wijze: "Helaas zijn hier geen plannen voor, maar ik zet het idee voor een NS-merk airfryer graag voor je door."

Het gebruik van een airfryer is overigens wel opmerkelijk gezien veel stopcontacten in de trein gezekerd zijn tot een bepaald vermogen. Hoe de man het voor elkaar heeft gekregen om alsnog een airfryer aan te sluiten is niet duidelijk. Wel is duidelijk dat hij met volle teugen genoten heeft.