Coffeelab opent op station Eindhoven

Vanaf nu is het CoffeeLab op station Eindhoven Centraal geopend. (Foto: NS)
Vanaf nu is het CoffeeLab op station Eindhoven Centraal geopend. (Foto: NS)

De NS heeft sinds afgelopen 4 september het Coffeelab op station Eindhoven geopend. De koffiezaak bevindt zich aan de voorzijde van het monumentale stationsgebouw in de 'transistorradio', aan de centrumzijde.

Via de stationshal kunnen reizigers via een trap de zaak bereiken. Ook is er een lift aanwezig. De ruimte is voorzien van veel groen voor een gezonde en gezellige sfeer. Stationsmanager Annebeth Oosterkamp reageert verheugd: "Mensen moeten van deze bijzondere plek in het station kunnen genieten. Bij Coffeelab kan dat met een goede kop koffie en een fijne sfeer. Voor reizigers van NS en inwoners van Eindhoven is dit een fijne plek om even uit te rusten of te werken. Bij Coffeelab en bij NS is iedereen welkom. Daarom passen we zo goed bij elkaar."

Koffie en verbinding

Ook de oprichters van Coffeelab zijn enthousiast over hun nieuwe stek. Jeroen Veldkamp, mede-oprichter van Coffeelab: "Coffeelab is geboren op het Stationsplein. Dit was onze eerste vestiging en hier hebben we 5 jaar met veel liefde en passie een sociale rol vervuld, mensen met elkaar in contact gebracht en vreemden vrienden zien worden. We bieden naast koffie, een lekkere lunch en een goede WiFi-verbinding ook menselijke verbinding. We zijn blij weer in onze vertrouwde omgeving terug te zijn en willen graag weer die verbinding brengen en de 'vibe' overbrengen die mensen de afgelopen maanden zo gemist hebben."