Vera is op zoek naar haar 'treinflirt'

De goedlachse Vera Jansen (38) uit Deventer stapte op 16 oktober nietsvermoedend in de trein van Amersfoort naar Apeldoorn. Sindsdien ze in de ogen keek van haar onbekende "treinflirt", werd haar wereld totaal anders, en is ze ijverig op zoek om haar ware 'treinfirt' op te zoeken.

Vera ontmoette per toeval een jongen waarvan ze zijn beeld de dagen erna niet meer uit haar hoofd kreeg. "Je had een zwarte jas aan, blond haar, blauwe ogen, een zwarte sjaal die naast je lag en je was iets aan het lezen op je witte iPod," schrijft ze op de website van Treinflirt, wat een initiatief van de Nederlandse Spoorwegen is, omdat er elk jaar ruim 4.000 romances in de trein ontstaan. Na wat onschuldig geflirt verliet de vlam van Vera in Apeldoorn tot haar grote teleurstelling al haar trein.

De vrouw laat het er niet bij zitten en heeft alle middelen ingezet om haar onbekende flirt terug te vinden. Tegen De Stentor vertelt ze dat ze dat ze minutenlang oogcontact had, maar ze niet durfde om hem aan te spreken. Haar plan B als ze "hem" niet online kan vinden? "Dan ga ik maar proberen om weer in dezelfde trein te reizen, in de hoop dat ik hem weer tegenkom."

Tijdens haar zoektocht hoopt ze ook dat haar 'Adonis' contact met haar opneemt via email: glimlachindetrein@gmail.com