Nieuw: Het 'Treinenweb Forum'

Hoewel we enkele dagen geleden al een kleine ruchtbaarheid hebben gegeven via Twitter over het bestaan van het nieuwe 'Treinenweb Forum' is besloten om deze per vandaag deze dan officieel te openen.

Op het forum is het mogelijk om met anderen gezellig mee te doen met discussies of zelf een leuke discussie op te starten.  Op deze manier hopen we Treinenweb nog een stuk interactiever te maken, zodat jullie nu ook zelf meningen kunnen delen en vragen kunnen stellen.

Uiteraard ziet het forum er op dit moment nog niet uit zoals de Treinenweb-site zelf, maar we zijn zeker van plan om op termijn het forum steeds dichterbij de site te gaan betrekken. Zo staat er al op onze radar om de forumlayout gelijk te trekken met de website zelf, en de laatste gestartte topics ook op de site te vermelden.

Het adres van het forum is 'http://forum.treinenweb.nl'. En het is de bedoeling dat men zich registreert voordat men mee kan doen met discusseren en het starten van eigen topics. Het registeren is een kleine moeite, het is gratis, en binnen een minuut ben je klaar om mee te doen op het forum.

Dus, meld je nu direct aan, en doe mee op het forum.