Vrouw vast op roltrap nadat haar zomerjurkje klem komt te zitten

Het station van Zwolle waar roltrappen je naar de passage en de perrons kunnen brengen. (Foto: Treinenweb)
Het station van Zwolle waar roltrappen je naar de passage en de perrons kunnen brengen. (Foto: Treinenweb)

De afgelopen dagen waren dagen met een zomers tintje. Op zulke momenten wordt er in de kledingkasten gegrepen naar dunne kleding, zoals zomerse lange jurkjes, en dat heeft de influencer Chelsey afgelopen week geweten toen ze een lange vertraging opliep op de roltrap van station Zwolle.

Toen Chelsea op Zwolle naar haar trein liep, kwam ze aan het einde van de roltrap vast te zitten met haar lange zomerjurkje. Gelukkig was er een passant die alert reageerde door op de noodknop te drukken zodat de roltrap stil kwam te staan. Uiteindelijk moest technisch personeel worden opgeroepen om de jurk los te kunnen wrikken tussen de ingedaalde treden van de roltrap. Naar eigen zeggen zou Chelsey er een ruim uur hebben gestaan waarna ze weer haar weg kon vervolgen.

Haar hele avontuur is (ook als je geen account hebt) op TikTok te bekijken. De jurk is helaas niet ongeschonden uit de strijd gekomen, en Chelsey heeft verzekerd dat ze hem opnieuw gaat aanschaffen. Ook de roltrap scheen na het avontuur buiten werking te staan. Het is onbekend of deze weer in werking is.