Dinner Train maakt doorstart onder nieuwe eigenaar

De Dinner Train maakt een doorstart, zo is er op 1 oktober bekend gemaakt. Train Charter Events B.V. heeft een overeenstemming bereikt met de curator over een doorstart van Dinner Train van RailPromo B.V. die op 6 augustus failliet ging.

Voor het faillissement vertrok de Dinner Train vanuit 37 verschillende steden om haar gasten een 4-gangen menu aan te bieden in samenwerking met een aantal vaste horeca-partners. Op dit moment staan er weer 15 verschillende steden gepland als vertrekpunt. De uitgangspunten van het concept blijven onveranderd. Een rondrit begeleid door een diner. Wel is er gesleuteld aan een aantal aspecten zoals onder andere service, inhoud van het menu en het aantal ritten dat per week gereden gaan worden. Met de nieuwe eigenaar is een overeenkomst gesloten over alle voorraden, inventaris, intellectueel eigendom en een groot deel van de lopende contracten.

Tim Beltz, bestuurder van Train Charter Events B.V.: "De overname van Dinner Train is een mooie nieuwe stap. Met de aangebrachte wijzigingen aan het concept voorzie ik een verbetering van het concept wat in de basis al erg aantrekkelijk was. Wij hopen dan ook weer veel nieuwe gasten te mogen verwelkomen voor een unieke beleving."

Tickets

De doorstart van Dinner Train is niet alleen goed nieuws voor het personeel maar natuurlijk ook voor de consumenten die reeds een ticket of cadeaubon hebben gekocht. Met ingang van vandaag kunnen gasten bij de nieuwe eigenaar hun tickets gebruiken om opnieuw een boekingscode te ontvangen tegen een minimale vergoeding. Voor meer informatie over de nieuwe planning en de manier waarop de tickets ingewisseld kunnen worden is een e-mailadres opgezet. Ook is de website van Dinner Train weer terug in de lucht.

Foto: Rob Dammers (Flickr; Creative Commons)
Foto: Rob Dammers (Flickr; Creative Commons)

Bron: Train Charter Services