Thalys introduceert trein in Disney-livrei

De Thalys heeft afgelopen donderdag een nieuwe livrei gepresenteerd voor de Thalys. De bijzondere Disney-trein is een voorproefje voor de nieuwe treindienst waarmee Thalys vanaf komend voorjaar naar Disneyland Parijs zal rijden.

Vanaf 31 maart brengt de Thalys twee keer per dag reizigers heen en terug naar de luchthaven Charles de Gaulle en Marne-la-Vallée. Disneyland Parijs is hiermee sneller en makkelijker bereikbaar. Met ongeveer 3 uur reizen kunnen Nederlandse reizigers al vanaf Rotterdam het pretperark bereiken, en in ongeveer drie-en-een-half uur vanaf Amsterdam. Vanaf de eindbestemming sta je in vijf mintuen al in het park.

De trein is aan de buitenkant voorzien van diverse bekende Disney-figuren zoals Assepoester, Buzz Lightyear en Mickey Mouse. Liefhebbers kunnen de trein op elke mogelijk route van de Thalys straks vinden.

Prijzen

Thalys hanteert een vast kindertarief, ongeacht de bestemming. Slechts €15 per kind (tot 12 jaar) in Standard en €30 in Premium, inclusief alle diensten aan boord en een maaltijd geserveerd aan de zitplaats. Voor de ouderen is deze bestemming bereikbaar vanaf €35.

Foto: Thalys

Foto: Thalys
Foto: Thalys