Inschrijving Spoorwensdagen is weer geopend

Ook een ritje met 'de Kameel' van het Spoorwegmuseum is mogelijk tijdens de Spoorwensdagen. (Foto: Treinenweb.nl)
Ook een ritje met 'de Kameel' van het Spoorwegmuseum is mogelijk tijdens de Spoorwensdagen. (Foto: Treinenweb.nl)

Heb je altijd een trein willen besturen in de simulator, een bezoek willen brengen aan het onderhoudsbedrijf van NS, mee willen rijden met "De Kameel" of een dagje met een hoofdconducteur op pad? De NS en ProRail hebben vandaag de inschrijving voor de 15e editie van de Spoorwensdagen geopend.

De Spoorwegwensdagen vinden dit jaar plaats op dinsdag 23 en woensdag 24 mei. In samenwerking met vele vrijwilligers van NS en ProRail zullen de wensen van de deelnemers in vervulling gaan. Via een aanmeldformulier op de website van Spoorwensdagen kunnen alle spoorliefhebbers met een wens zich aanmelden. Ook mensen die vrijwilliger willen zijn (enkel werkzaam bij NS of ProRail) kunnen zich daar aanmelden.

Spoorwensdagen

Al meer dan 10 jaar organiseren NS en ProRail op vrijwillige basis samen de Spoorwensdagen. De Spoorwensdagen vindt normaal elk jaar plaats als tweedaags evenement om spoor gerelateerde wensen in vervulling te laten gaan. Deze wensen kunnen door echt iedereen, van jong tot oud, worden ingediend. Ruim 200 vrijwilligers van NS en ProRail begeleiden de wensindieners, ook VIP’s genoemd, een hele dag.

Bron: Spoorwensdagen