KLM biedt ook treinkaartje Amsterdam aan bij aanschaf van ticket

De KLM wil meer reizigers in de Thalys. (Foto: Treinenweb)
De KLM wil meer reizigers in de Thalys. (Foto: Treinenweb)

Vanaf afgelopen week is het mogelijk om bij de aankoop van een KLM-vliegticket ook een treinkaartje van Schiphol naar Amsterdam Centraal (en terug) aan te schaffen. De dienst is vooral bedoeld voor buitenlanders die met KLM naar Schiphol vliegen en in Amsterdam verblijven.

Met deze service hoeven reizigers niet meer los van  hun reis in de rij te staan voor de kaartautomaat op station Schiphol.

CarTrawler

Waar KLM reizigers eerder al de mogelijkheid bood om bij het boeken van hun vliegtickets ook een auto te huren of een taxi te bestellen via het boekingsplatform CarTrawler, is daar nu de mogelijkheid van de trein aan toegevoegd. Deze optie is bedoeld om reizigers te ontzorgen tijdens het boeken van hun reis en het reizen met de trein aan te moedigen. Na het boekingsproces ontvangen reizigers de treinkaartjes van NS per e-mail.

NS en KLM willen reizen met trein en vliegtuig makkelijker op elkaar aan laten sluiten. Zo zullen de komende maanden meer binnenlandse NS-bestemmingen van en naar Schiphol beschikbaar worden gemaakt in het boekingsplatform van CarTrawler bij KLM.