Conducteur helpt Zwollenaar zoeken naar date in trein richting Hengelo

Een conducteur verleende donderdagavond onderweg in de trein naar Hengelo zijn assistentie bij het zoeken naar een last minute date voor een Zwollenaar van 23 jaar oud.

Een vriendenclub uit Zwolle was donderdagavond op weg naar Hengelo voor de première van Menthol. De 23-jarige Tom Strik kwam er in de trein bij station Nijverdal achter dat hij nog iemand mee mocht nemen naar de voorstelling.

"Maar waar vind je die nog zo vlak voor de première?" Strik trok z'n stoute schoenen aan en z'n blauwe en stapte op een conducteur af. Of hij misschien via de intercom een oproep mag doen aan alle dames in de trein? De conducteur bleek de beroerdste niet, en gad de jongen het recht om de trein toe te mogen spreken.

'Lieve dames. Vanavond ga ik naar de première van Menthol in Hengelo. Daarvoor zoek ik nog een date,' klinkt het door de intercom. 'Dus denk je nu van hey ik ben nog vrij vanavond. Zoek me dan even op.'

Helaas heeft de oproep tot een date niet geleid tot een bezette zitplaats naast de Zwolse 'Er was nog steeds een lege stoel naast me.'

Archieffoto: Richard Foster
Archieffoto: Richard Foster

Bron: De Stentor