Foto- en excursierit Mat'64 met de 904

Er zijn nog plaatsen vrij voor 13 april en u kunt daarom nog steeds mee voor 35 euro als donateur of voor 45 euro als niet donateur. Wilt u donateur van Stichting MAT'64 worden? Dat kan al vanaf 25 euro per jaar. U profiteert daarbij van kortingen op onze speciale donateursritten en u heeft sowieso recht op een plek tijdens deze ritten.

Voor de rit van 13 april zijn dus plekken vrij voor de rit met de Mat'64 treinstel 904 naar onder andere het noorden van het land. Ontmoetingen met de nieuwe SNG sprinter van NS, fotostops op niet alleen de grote stations, maar ook enkele tussenstations waar MAT'64 als stoptrein o.a gereden heeft en op plekken waar nog nooit in huidige situatie een MAT'64 heeft kunnen zien. Vertrektijd uit Amersfoort ligt rond 10:20 en aankomst is weer tussen 18:30 en 19:00, tevens bieden wij ook de de mogelijkheid om in en uit te stappen in Zwolle! Enkele fotostops worden, Zwolle, Assen, Meppel, Dronten, Almere en zelfs Heerenveen IJsstadion waarbij tijdens de fotostops rekening is gehouden met de zonstanden! Kortom een unieke gelegenheid om voor een prijs vanaf 35 euro mee te gaan!

Tevens is er ook catering is aanwezig in de trein met koffie, thee, snacks en bier.

Opgeven voor deze rit en/of donateur worden kan via de mail: [email protected]
Opgeven voor de rit kan tot 8 april!

Met dank aan: Stichting Mat'64

Foto: Treinenweb
De stop van de nostalgische trein tijdens de vorige excursie, onder de nieuwe moderne overkapping van Rotterdam Centraal. (Foto: Treinenweb.nl)

 

Aar