NS komt met groepsticket voor minimaal twee personen

Het Groepsticket van de NS heeft het afgelopen kwartaal winst geboekt. (Foto: NS)
Het Groepsticket van de NS heeft het afgelopen kwartaal winst geboekt. (Foto: NS)

Vanaf vandaag biedt de NS het vernieuwde Groepsticket Daluren aan. Vanaf nu is dit ticket nu ook verkrijgbaar voor minimaal 2 personen in plaats van vier personen, zoals voorheen. Met een groep van 2 personen is het al mogelijk een enkele reis aan te schaffen voor 16 euro per persoon. Er zijn maximaal 7 personen mogelijk.

Hoe groter de groep, hoe hoger de korting: Zo koop je met een groep van 7 personen een enkele reis voor slechts 6,30 euro per persoon.

Ivo Steffens, Directeur Commercie NS: "Wij ontvangen alle reizigers weer met open armen in de trein. We hopen dat stellen, gezinnen en vrienden vaker de trein kiezen."

Aanschaf

Het Groepsticket Daluren nu te verkrijgen de website van NS, en is begin volgend jaar ook beschikbaar in de NS-app. Met Groepsticket Daluren reizen alle groepsleden samen met diegene die de tickets boekt. Medereizigers kunnen tegelijk met de instappen die geboekt heeft of bij een volgend station op hetzelfde traject instappen.

Het Groepsticket Daluren is alleen geldig tijdens de daluren: op doordeweekse dagen tot 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend en op feestdagen (behalve Koningsdag) zelfs de hele dag.