Komende week hinder tussen Vlissingen en Roosendaal

Van 28 augustus tot en met 3 september is er hinder tussen Vlissingen en Roosendaal (Foto: NS)
Van 28 augustus tot en met 3 september is er hinder tussen Vlissingen en Roosendaal (Foto: NS)

Het spoor van de Zeeuwse Lijn krijgt komende week onderhoud. Op zaterdag 28 augustus en zondag 29 augustus is er geen treinverkeer mogelijk tussen Bergen op Zoom en Vlissingen. Na het weekend wordt er doorgewerkt aan het spoor tussen Goes en Vlissingen, waardoor de treinen daar tot 3 september niet kunnen rijden.

Spoorbeheerder ProRail vernieuwt het spoor tussen Goes en Vlissingen. De werkzaamheden betreffen onder andere het vernieuwen van wissels, ballastgrind, dwarsliggers en spoorstaven. Daarnaast worden drainage-, kabel- en leidingwerkzaamheden uitgevoerd bij Middelburg en Vlissingen.

Reisadviezen

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus rijden er NS stop- en snelbussen op het traject Bergen op Zoom - Vlissingen en taxibusjes tussen Arnemuiden en Goes en tussen Arnemuiden en Middelburg. Tussen Roosendaal en Bergen op Zoom rijden de treinen volgens een aangepaste dienstregeling.

Van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september rijden er NS-bussen op het traject Goes – Vlissingen en taxibusjes tussen Arnemuiden en Middelburg. Tussen Roosendaal en Goes rijden de treinen volgens een aangepaste dienstregeling. 

Station Middelburg is in deze periode aan de voorzijde (centrumzijde) voor autoverkeer gestremd. De NS-bussen rijden vanaf de achterzijde van het station. 

De extra reistijd is in ongeveer tot 30 minuten. De NS raadt reizigers aan voor vertrek de NS Reisplanner of app te raadplegen.

Een uitgebreid overzicht van werkzaamheden op alle treintrajecten in Nederland kan je hier vinden.

Bron: NS.nl