Komend weekend hinder rondom Zwolle

Tussen 3 juli en 9 augustus hinder door omvangrijke werkzaamheden rond Geldermalsen (Foto: NS)
Tussen 3 juli en 9 augustus hinder door omvangrijke werkzaamheden rond Geldermalsen (Foto: NS)

In het weekend van 5 tot en met 7 juni werkt ProRail aan het spoor in Zwolle. Dit houdt in dat er op dat moment veel hinder rondom dit knooppunt plaats vindt. Daardoor is er sprake van businzet in plaats van treinvervoer bij zowel NS als Blauwnet.

Aan de westzijde worden nieuwe sporen aangesloten op het compleet vernieuwde opstelterrein vlakbij Windesheim. Aan de oostzijde van Zwolle werkt ProRail aan de bovenleiding en de energievoorziening. Allemaal werk dat onderdeel is van de verbetering van spoorknooppunt Zwolle en dat met aanpassingen ondanks de coronacrisis toch doorgang vindt.

Geen treinverkeer

NS

  • Vrijdag 5 juni tot en met zaterdag 6 juni 17.00 uur rijdt NS bussen tussen Zwolle en ’t Harde, Zwolle en Kampen Zuid, Zwolle en Meppel en tussen Zwolle en Olst
  • Zaterdag 6 juni vanaf 17.00 uur tot en met zondag 7 juni rijdt NS bussen tussen Zwolle en ’t Harde en tussen Zwolle en Kampen Zuid.

Blauwnet

  • Vrijdag 5 juni en zaterdag 6 juni rijden er ook geen treinen tussen Zwolle-Kampen, Zwolle-Emmen en Zwolle-Raalte. Blauwnet zet bussen in
  • Zondag 7 juni rijden er geen treinen tussen Zwolle en Kampen en tussen Ommen en Emmen. Blauwnet zet bussen in.
  • Zaterdag 6 en zondag 7 juni rijden er geen treinen tussen Mariënberg en Almelo. Blauwnet rijdt hier bussen.

Reisadvies

Reizigers wordt geadviseerd rekening te houden met een langere reistijd en de reis kort van te voren te plannen. Dit kan via de reisplanner in de NS-app of Arriva-app en/of via de websites van NS, Arriva en Keolis. Reis alleen als het echt moet en vermijd drukke plaatsen en momenten.