Jazz Night Express uitgesteld naar 2021 vanwege Corona-virus

Vanwege het Corona-virus zal ook de Jazz Night Express dit jaar niet rijden. De trein reed vorig jaar als deze nachttrein, de Jazz Night Express, voor het eerst tussen Rotterdam en Berlijn.

Aanvankelijk zou de trein op 2 en 4 juli voor de tweede keer moeten rijden, maar de organisatie ziet de kaartverkoop stagneren, en twijfelt aan de situatie in de komende maanden. Maar van uitstel komt geen afstel beloven ze: In 2021 zal de trein weer gaan rijden met het zelfde programma als dit jaar gepland was. De reizigers hebben de keuze om hun geld terug te vragen, of hun tickets te behouden voor de rit in 2021.

Dit meldt de organisatie op hun Facebook-pagina:

Een triest bericht, want helaas kan (ook) de Jazz Night Express door de situatie ten gevolge van het Coronavirus niet doorgaan in 2020. De kaartverkoop stagneert de afgelopen weken volledig. Dat is ook logisch, want we hebben nu allemaal wel iets anders aan ons hoofd. Bovendien weten we natuurlijk niet hoe de situatie begin juli zal zijn.

Met veel pijn in ons hart, hebben we besloten om de reis uit te stellen tot 2021. Gezien de omstandigheden, zijn we heel blij dat we de data voor de nieuwe Jazz Night Express wel alvast kunnen bevestigen: het weekend van 2 - 4 juli 2021. We verwachten min of meer hetzelfde programma als voor dit jaar te kunnen presenteren.

De kaartverkoop is nu stopgezet en zal later dit jaar worden hervat. Wij hebben de mensen die al geboekt hebben gemaild. Zij kunnen kiezen of ze hun ticket(s) behouden voor de reis van juli 2021 of direct annuleren (en geld terug krijgen).

Afbeelding: Jazz Night Express
Afbeelding: Jazz Night Express (bewerking door redactie met weghalen van voorgaande dienstregeling)