Verdachte aangehouden na slaan en bijten van conducteur

Een 52-jarige man uit Heerhugowaard is vrijdagmiddag door de politie aangehouden nadat hij een 58-jarige conducteur uit Utrecht had mishandeld. Dit gebeurde rond 15.20 uur op spoor 3 op station Heerhugowaard.

Het conducteur was bezig met de vertrekprocedure toen hij zag dat de man de deuren openhield en een grote hoeveelheid spullen in de trein aan het plaatsen was. De conducteur sprak de man hierop aan en gaf hem de opdracht de deur los te laten omdat de trein moest vertrekken. Dit weigerde de man en de conducteur besloot daarop naar hem toe te lopen. Nadat hij de man sommeerde om de deuren los te laten haalde zijn hand van de stang van de deur weg.

De Heerhugowaarder gaf de conducteur toen een vuistslag in zijn gezicht en beet hem in zijn borst. Hierna liep de man weg en werd de politie ingeschakeld. De man werd door agenten aangehouden in een andere trein waarin de man inmiddels was ingestapt waarna hij werd overgebracht naar het politiebureau.

De politie heeft deze zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen dan contact met de politie opnemen via 0900-8844.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Bron: Politie.nl