Engelse DJ laat pizza in trein bezorgen

Een Engelse DJ heeft tijdens een vijf uur durende treinreis zijn honger kunnen stillen door een pizza aan boord van zijn trein te bezorgen. 'DJ Artwork' zoals hij zich noemt, was zelf in alle haast vergeten wat lekkers mee te nemen voor onderweg.

Nadat DJ Artwork er achter kwam dat hij niets te etenbij zich had, hoop hij eerst nog dat er catering aan boord van de trein zou bevinden. Toen deze niet aan boord present bleek te zijn vroeg de DJ zijn Twitter-volgers om raad. Uiteindelijk kwam een van hen op het ludieke idee binnen om een pizza te bestellen.

Hij bekeek op welke plekken zijn trein allemaal stopte, om te zien waar hij de pizzabezorger naar toe moest laten komen. In Darlington stopte de trein gelukkig een half uur, zodat er ruim tijd was om zijn welverdiende pizza te laten bezorgen. Uiteindelijk heeft Domino's Pizza de pizza bezorgt, waarna de reizigers in de coupé euforisch reageerden volgens de DJ op Twitter.

Het is niet de eerste keer dat er vanuit een trein een pizza besteld is. Al eerder in 2014 hebben een aantal reizigers in de Intercity naar Berlijn ook hun honger kunnen stillen door een pizza te bezorgen op het station van Deventer, waar hun trein een tussenstop maakte.

Foto: DJ Artwork