StationsHuiskamer heeft ook zijn plek gevonden op Ede-Wageningen

Vanaf deze week is het vernieuwde station van Ede-Wageningen een StationsHuiskamer rijker. Hier kunnen reizigers in een huiselijke sfeer op hun openbaar vervoer wachten of elkaar te ontmoeten onder het genot van een warme drank of snack.

Opmerkelijk aan deze StationsHuiskamer is dat er extra aandacht is besteed aan werken. Reizigers kunnen gebruik maken van gratis WiFi, stopcontacten en speciale werkplekken. Het is tevens ook de eerste winkel die opent aan de kant van het nieuwe stationsgebouw.

Comfortabel wachten

Reizigers kunnen in de 'huiskamer' terecht voor drankjes, vers belegde broodjes, fruit en snacks. Daarnaast is het een geschikte plek om even te werken aan de speciale werkplekken. Ook zijn er stopcontacten en er is gratis WiFi. De medewerkers zijn gastvrouw of gastheer van de StationsHuiskamer en zijn een belangrijk aanspreekpunt voor de reiziger.

Dinsdag werd de nieuwe StationsHuiskamer geopend. Winkelmanager Silvana reageert lovend over de inrichting: "De uitstraling is warm en gezellig. Er is genoeg ruimte om even rustig te zitten om iets te eten en drinken óf te werken. Reizigers zullen zich hier welkom voelen." In de ruimte hangt ook een foto als aandenken van het oude station. Die hing eerst boven de trappen van het oude station, maar er werd besloten om deze een nieuwe plek op het nieuwe station te geven.

Openingstijden

De openingstijden van de StationsHuiskamer zijn maandag tot en met vrijdag van 05:45 tot 20:00 uur. Zaterdag is de StationsHuiskamer open van 06:30 tot 20:30 en op zon- en feestdagen 07:30 tot 20:30 uur. In de zomervakantie kunnen de openings- en sluitingstijden afwijken.