NS opent StationsHuiskamer op station Deventer

Reizigers op station Deventer kunnen sinds kort weer op perron 3 en 4 van station Deventer in alle rust overdekt wachten op de trein. De vroegere restauratieruimte is nu ingericht als StationsHuiskamer.

In de  nieuwe en dertigste geopende StationsHuiskamer zijn nog volop kenmerken te vinden die herinneringen ophalen aan tijden van vroeger.

Comfortabel wachten

De StationsHuiskamer is een plek waar reizigers prettig kunnen wachten met zicht op actuele reisinformatie. Naast de mogelijkheid om een warme drank en iets lekkers erbij te kunnen nuttigen, zijn er extra voorzieningen. Elke StationsHuiskamer heeft bijvoorbeeld extra stopcontacten, waar reizigers (draadloos) hun mobiele telefoon kunnen opladen. Daarnaast is er gratis wifi en een toilet en zijn er kranten en tijdschriften te lezen tijdens het wachten.

Assortiment en openingstijden

Om te zorgen dat reizigers gemakkelijk weer verder kunnen reizen wanneer de trein arriveert, bestaat het assortiment uit producten die makkelijk mee te nemen zijn. De openingstijden van de StationsHuiskamer op station Deventer zijn van 6.00 tot 21.00 uur doordeweeks, op zaterdag van 7.30 tot 21.00 uur en zondag van 8.00 tot 21.00 uur.