Politie is op zoek naar identiteit van overleden man

De politie is op zoek naar de identiteit van een man die dinsdagmorgen aangereden is door een trein. Het incident vond om half elf plaats bij een overweg in 't Harde.  Er zijn foto's gedeeld van een fiets en details van de rugzak die de man bij zich droeg.

De identiteit van de man en de exacte oorzaak van het incident blijven voor de politie nog onbekend. Om deze reden wordt nu de hulp van het publiek ingeroepen.

Details

De politie sluit inmiddels een misdrijf uit, maar wil wel de toedracht onderzoeken en het identiteit van de man achterhalen. Zo hopen ze te weten te komen wie de persoon is. Het gaat om een man met een lichte huidskleur en een gezet postuur. Hij zou een softshell jas dragen van het merk Wolfskin (maat 3 XL), een blauwe spijkerbroek van het merk C&A (maat 42/43), een wit/oranje/blauwe geblokte houthakkersblouse en zwarte schoenen van het merk Lowa, type Renegade GTX low (maat 47). Voor de rest droeg hij een grijs Casio-horloge en had hij een zwarte Nicon D500 fotocamera en een zwart statief van het merk Sirui mee.

Bij de overweg werd een lichtgrijze vouwfiets aangetroffen met zwarte spatborden en een aluminium bagagedrager. Op het frame is een logo met Apple aangebracht. In de rugtas zaten twee flessen Spa blauw, een afstandsbediening voor een fotocamera van het merk Hahnel/ Captur Receiver en een ander apparaat voor een fotocamera van het merk Hahnel Captur/ Module.

De politie hoopt dat iemand deze man (her)kent of mist. Of dat iemand weet waar deze onbekende man verbleef of pas geleden is gezien. Wie meer informatie heeft kan contact opnemen via 0900-8844.