NS presenteert nieuwe website en vraagt reacties

De NS heeft een nieuwe website gelanceerd, die voorlopig nog naast de oude website te bekijken is. het spoorwegbedrijf vraagt reizigers die nog tips en suggesties hebben, om deze met hen te delen. Het nieuwe ns.nl voorziet in de vertrouwde functies die op een nieuwe manier worden gepresenteerd, zoals een overzichtelijkere reisplanner, overzicht van stations-faciliteiten, inspiratie voor uitjes in het land en het laatste nieuws.

De reisplanner geeft op een nieuwe, overzichtelijke manier reisadviezen. Deze zijn voorzien van een spoorkaart die de route weergeeft. Daarnaast zijn de navigatiemogelijkheden van de site verbeterd en wordt het formaat van het scherm automatisch aangepast aan tablet of mobiel. NS International kreeg dinsdag 13 oktober een nieuwe site. Beide websites sluiten nu beter op elkaar aan.

De tips en suggesties van bezoekers worden meegenomen in de definitieve versie die voor het einde van het jaar online gaat. De bestaande site gaat dan offline. NS.nl heeft wekelijks 1,3 miljoen unieke bezoekers.


 

Bron: Nederlandse Spoorwegen