The Coffee Central op station Almelo geopend

Treinreizigers en koffieliefhebbers kunnen sinds maandag terecht bij The Coffee Central in de hal van het NS station van Almelo. Een paar maanden later dan gepland is de nieuwe koffiezaak daar geopend.

Eigenaren Sadik en Yasin Cankurtaran hebben verheugd aan de dagblad Tubantia verteld dat ze blij zijn dat ze hun winkel konden openen: "De verbouwing bleek meer tijd te vergen dan we van tevoren hadden gehad”, zegt Sadik Cankurtaran. Al eerder was de planning dat ze in juli al open zouden gaan, maar dat is niet gelukt.

Op de plek waar vroeger de NS-loketten zaten is nu de nieuwe koffiezaak geopend. Zo staat er een koffiezetapparaat dat speciaal voor The Coffee Central is gemaakt in Italië. Hiermee hopen de broers klanten te kunnen trekken.

De eigenaren zijn de juiste openingstijden nog aan het ontdekken tijdens het proefdraaien van hun zaak. "We zijn van plan om van 7 uur ’s ochtends tot 19 uur ’s avonds open te gaan. Maar deze week willen we gebruiken om te kijken of dit echt de goede tijden zijn. Aanstaande maandag zal de officiele opening plaatsvinden.

 

Bron: Tubantia