Fans van Game of Thrones bestijgen troon op station Breda

Veel fans van de populaire TV-serie Game of Thrones stonden maandag in een lange rij te wachten op het station van Breda om vereeuwigd op een foto te worden, samen met de populaire troon als decorstuk. Tussen 16 uur en 19 uur is het mogelijk om op de foto te gaan.

De betaal-zender HBO heeft de troon als promotie een dagje op het station geplaatst zodat liefhebbers, net als koning Joffrey, plaats konden nemen op de troon voor een leuke foto. De foto zal morgen op een Facebook-pagina vertoond worden met een gemonteerde achtergrond, achter de troon.

De fans moesten die middag wel geduldig op hun beurt wachten, om zelf als 'heerser' te mogen worden gefotografeerd, want door de lange rij waren de Burger King en de de AH2Go onbereikbaar. Uiteindelijk werd er besloten om de rij naar buiten te verplaatsen zodat er geen hinder in de stationshal meer ontstond.

TV-serie

Game of Thrones is een Amerikaanse fantasy-serie welke zich afspeelt in een soort van Middeleeuwen, waarin adelijke families een machtsspel spelen over die de troon mag bestijgen. De serie is gebaseerd op een reeks boeken van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin en behoorlijk populair in Nederland.

 

Bron: Omroep Brabant